Företaget

ARCONI DESIGN & PROJEKTERING är ett lokalt konsultföretag som gestaltar och projekterar olika typer av byggnader, anläggningar och miljöer, med uppdrag över hela Sverige.

De tjänster som ARCONI DESIGN &PROJEKTERING erbjuder omfattar åtaganden från idé- och utvecklingsskede till projekt- och byggledning och överlämnande av det färdiga resultatet till förvaltare och hyresgäst.

ARCONI DESIGN & PROJEKTERING bildades i slutet av 2008 och har sedan dess vuxit till att idag vara Härnösands största arkitekt- och byggkonsultföretag. Vi arbetar i nyrenoverade lokaler vid Härnösand Central.

Jobbet

Vi har många nya spännande projekt på gång och behöver bli fler. Vi söker därför nya medarbetare. Vi ser helst att du har adekvat utbildning och några års erfarenhet av yrket. Vi söker nu framförallt en Byggnadsingenjör.

Läs mer hos Jefferson Wells >>


Kontakt och ansökan
Vi samarbetar med Jefferson Wells och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Frisendahl 070-3773435, karin.frisendahl@jeffersonwells.se eller Alexandra Köhn, 070-2873930, alexandra.kohn@jeffersonwells.se. 

 
Till mobilversion