Företaget

ARCONI DESIGN & PROJEKTERING är ett lokalt konsultföretag som gestaltar och projekterar olika typer av byggnader, anläggningar och miljöer, med uppdrag över hela Sverige.

De tjänster som ARCONI DESIGN &PROJEKTERING erbjuder omfattar åtaganden från idé- och utvecklingsskede till projekt- och byggledning och överlämnande av det färdiga resultatet till förvaltare och hyresgäst.

ARCONI DESIGN & PROJEKTERING bildades i slutet av 2008 och har sedan dess vuxit till att idag vara Härnösands största arkitekt- och byggkonsultföretag. Vi arbetar i nyrenoverade lokaler vid Härnösand Central.

Jobbet

Vi har många nya spännande projekt på gång och behöver bli fler. Vi söker därför nya medarbetare. Vi ser helst att du har adekvat utbildning och några års erfarenhet av yrket. Vi söker Arkitekt, Byggnadsingenjör och Konstruktör.

I ditt arbete hos oss kommer du att arbeta i många olika projekt där kundens behov alltid är i fokus. Du trivs med att arbeta både i en projektgrupp och självständigt. Du är strukturerad och har god förmåga till kommunikation. Har du erfarenhet av projekt- och byggledning är det meriterande.

Intervjuer och tillsättning av tjänsterna sker löpande så vänta inte med din ansökan.


Kontakt och ansökan
Frågor besvaras av Roger Borgh, 0611-55 50 17, roger.borgh@arconi.se  
Ansökan skickas till ansokan@arconi.se 

 
Till mobilversion